ATENTIE! POATE FI O SOLUTIE SA SCAPAM....

legate de anxietate

ATENTIE! POATE FI O SOLUTIE SA SCAPAM....

Mesajde Marinescu pe 27 Feb 2008 11:38

Salut tuturor de pe aici! :)

In multele mele cautari pe net am citit site-uri romanesti cu continut copiat de la unul la altul si cu descrieri ale "mizeriei"..

Ieri am inceput sa faca cautari pe site-uri de afara. Sunt mult mai bine puse la punct. !
Unul singur mi-a atras atentia in mod special si cred ca este ceva care poate sa ne scape de anxietate.
www.panicportal.com. M-am uitat si pe niste feedback-uri ale unor persoane si nu cred ca este "tzeapa".
Ideea este ca as vrea sa cititzi si voi foarte atent ce scrie acolo si sa va spunetzi parerea. In cursul cu pricina (ONE MOVE - PANIC AWAY ). Este un manual in format electronic cu informatii despre mecanismul de declansare a fricii, ce anume o alimenteaza plus tehnici pentru a o controla si a elimina treptat. Unele pesoane au marturisit ca brusc au simtit o "eliberare". Nu ar fi minunat?
Joe Barry (autorul) expune o serie de tehnici, dintre care una am incercat-o si parca da rezultate (....adica sa te detashezi de atacul de panica privindu-l ca pe un nor care apare si trece incet incet....ptr ca panica se escaladeaza in momentul in care o constientizezi si incepi sa te gandesti la modul "daca se intampla ......nu stiu ce....." .
Cand creierul considera ca nu mai are control asupra corpului se vede urmatorul in pericol pe lista si reactioneaza. De fapt cred pana la urma ca atacurile si anxietatea este o mare minciuna a creierului.

Tind sa cred ca nu este o sharlatanie ( desi am mai vazut multe astfel de pachete de tehnici pe Internet) pentru ca omul s-a confruntat el insusi cu atacuri de panica si anxietate , plus sunt prea multe persoane care s-au vindecat, iar unele nu au postat pe http://www.panicportal.com ci pe alte site-uri ( ...de ex. vezi http://hubpages.com/hub/Panic-Away-Review ).
Un alt site interesant si f. util consider ca este http://anxiety.health-alternative-life.com
Plus ca acolo am fazut persoane care au reusit ...si detul de repede se pare ! ....sa scape de anxietate si atacuri de panica".

Deci va rog sa cititzi (...tot si cu mare atentzie...) si sa postati parerile vostre..
Daca cineva gaseste cartea pe net sau o are va rog sa anuntze. Ne-ar fi de folos la totzi
Am incercat sa gasesc cartea ptr. a o descarca dar nu am reusit . Pana la urma o cumparam si vedem despre ce este vorba. La cate am pierdut pana acum (serviciu, timp, etc) 67$ nu ar mai fi mult.
Eu unu m-am saturat de porcaria asta care mi-a furat aproape un an de zile, psihologi, psihiatri, medici de familie, medicamente, produse naturale, si altele. Totul este in capul nostru mai exact "gandurile negative".

Nu vreau sa se creada ca fac reclama. Interesul meu este sa revin la cum eram inainte plus daca pot sa ajut pe altii , as face-o cu cea mai mare placere.
O zi excelenta ( ....desi eu nu am mai avut de mult... :) )
Marinescu
Membru

Re: ATENTIE! POATE FI O SOLUTIE SA SCAPAM....

Mesajde amaelie1 pe 28 Feb 2008 01:01

Buna,
Am citit pe siteurile propuse de tine asa...in goana calului, dar o sa revin sa mai citesc.Mi s-a parut interesanta metoda aceea de pe http://www.hubpages.com cu desenul cu linia timpului.Acolo spune sa ne imaginam evenimentul care ne sperie si sa incercam sa il privim din viitor, chiar am incercat si da, functioneaza. :D
amaelie1
Membru

Mesajde astept vindecare pe 12 Apr 2008 10:43

Marinescu scrie:Salut tuturor de pe aici! :)

In multele mele cautari pe net am citit site-uri romanesti cu continut copiat de la unul la altul si cu descrieri ale "mizeriei"..

Ieri am inceput sa faca cautari pe site-uri de afara. Sunt mult mai bine puse la punct. !
Unul singur mi-a atras atentia in mod special si cred ca este ceva care poate sa ne scape de anxietate.
www.panicportal.com. M-am uitat si pe niste feedback-uri ale unor persoane si nu cred ca este "tzeapa".
Ideea este ca as vrea sa cititzi si voi foarte atent ce scrie acolo si sa va spunetzi parerea. In cursul cu pricina (ONE MOVE - PANIC AWAY ). Este un manual in format electronic cu informatii despre mecanismul de declansare a fricii, ce anume o alimenteaza plus tehnici pentru a o controla si a elimina treptat. Unele pesoane au marturisit ca brusc au simtit o "eliberare". Nu ar fi minunat?
Joe Barry (autorul) expune o serie de tehnici, dintre care una am incercat-o si parca da rezultate (....adica sa te detashezi de atacul de panica privindu-l ca pe un nor care apare si trece incet incet....ptr ca panica se escaladeaza in momentul in care o constientizezi si incepi sa te gandesti la modul "daca se intampla ......nu stiu ce....." .
Cand creierul considera ca nu mai are control asupra corpului se vede urmatorul in pericol pe lista si reactioneaza. De fapt cred pana la urma ca atacurile si anxietatea este o mare minciuna a creierului.

Tind sa cred ca nu este o sharlatanie ( desi am mai vazut multe astfel de pachete de tehnici pe Internet) pentru ca omul s-a confruntat el insusi cu atacuri de panica si anxietate , plus sunt prea multe persoane care s-au vindecat, iar unele nu au postat pe http://www.panicportal.com ci pe alte site-uri ( ...de ex. vezi http://hubpages.com/hub/Panic-Away-Review ).
Un alt site interesant si f. util consider ca este http://anxiety.health-alternative-life.com
Plus ca acolo am fazut persoane care au reusit ...si detul de repede se pare ! ....sa scape de anxietate si atacuri de panica".

Deci va rog sa cititzi (...tot si cu mare atentzie...) si sa postati parerile vostre..
Daca cineva gaseste cartea pe net sau o are va rog sa anuntze. Ne-ar fi de folos la totzi
Am incercat sa gasesc cartea ptr. a o descarca dar nu am reusit . Pana la urma o cumparam si vedem despre ce este vorba. La cate am pierdut pana acum (serviciu, timp, etc) 67$ nu ar mai fi mult.
Eu unu m-am saturat de porcaria asta care mi-a furat aproape un an de zile, psihologi, psihiatri, medici de familie, medicamente, produse naturale, si altele. Totul este in capul nostru mai exact "gandurile negative".

Nu vreau sa se creada ca fac reclama. Interesul meu este sa revin la cum eram inainte plus daca pot sa ajut pe altii , as face-o cu cea mai mare placere.
O zi excelenta ( ....desi eu nu am mai avut de mult... :) )

Eu zic de acel site ca e o pacaleala!Descrie simptologia bolii si apoi dupa ce te inscrii pe acest site iti cere bani sa ti trimita nu stiu ce tehnici de autosugestie!E, probabil cineva care incearca sa profite de pe urma atacurilor noastre de panica!!!!!!
astept vindecare
Membru

Mesajde fifilika pe 07 Mai 2008 19:38

total de acord cu ''astept vindecarea''!
fifilika
Membru

Mesajde Raynaud pe 20 Iun 2008 22:46

Salut!
Am intrat si eu pe link-ul recomandat (http://www.panicportal.com) si am citit cu atentie. Mi-am dorit sa citect cartea miraculoasa si chiar am cautat-o pe net, din pacate nu am putut face rost de ea. Dar am gasit niste informatii care mi s-au parut coreste si care mie mi-au folosit.
> Exista un factor cheie care face diferenta dintre cei care au eliminat Atacurile de Panica complet din viata lor si cei care nu. Cheia nu este un medicament, regim alimentar, exercitii de relaxare sau schimbarea modului de viata. Este atunci cand persoana nu se mai teme de gandul de a face un nou Atac de Panica.
> Prima data cand o persoana face un Atac de Panica ii poate parea ca lumea se prabuseste in jurul sau. Nu se simte nicaieri in siguranta, iar anxietatea ajuge sa fie ca un pradator ce pandeste in umbra asteptand momentul sa atace.
> Dupa ce o persoana face pentru prima data un Atac de Panica, experienta poate fi atat de traumatizanta ca lasa o amprenta adanca asupra psihicului sau. Aceasta amprenta psihica ajunge sa genereze un ciclu al anxietatii ce-l face pe individ sa dezvolte o frica nesanatoasa de a suferi un alt Atac de Panica. Oamenii se pot pierde luni intregi in acest ciclu al anxietatii.
Solutia este sa rupi acest ciclu al anxietatii, si sa te intorci la viata ta normala.
> Colegiul Universitar din Londra a publicat un studiu in revista Science 2007, in care se demonstreaza ca atunci cand o persoana face un atac de anxietate sau panica partea activa a creierului se muta din partea din fata a creierului in cea mijlocie. Partea din fata a creierului = prefrontal cortex este partea cu care se iau decizii si cu care rationam. Partea mijlocie a creierului este partea care controleaza mecanismul de supravietuire de genul Fuga sau Lupta (Flee or Fight).
Atacul de Panica este un raspuns de genul Fuga sau Lupta la o amenintare perceputa.
Problema este ca odata ce Atacul de Panica incepe si frica coplesitoare isi face aparitia este foarte greu sa ne calmam. Pentru ca sa ne calmam trebuie ca activitatea creierului sa se mute in partea din fata. Acesta este motivul pentru care metoda respirarii nu are efect in controlarea unui Atac de Panica.
Creierul este centrul de control si acolo trebuie facuta schimbarea.
> REALITATE:
Atacul de Panica nu te poate rani fizic

Teama coplesitoare ca ceva rau o sa ti se intample, senzatiile fizice pe care le experimentezi in timpul unui Atac de Panica pot fi inspaimantatoare, dar trebuie sa stii si sa crezi ca acesta nu-ti poate face rau fizic. Sunt multe studii medicale care vin sa sustina aceasta afirmatie. Se pare ca senzatiile traite atunci cand se face un Atac de Panica sunt asemanatoare cu cele pe care le ai dupa un exercitiu intens de aerobic. Frica este sustinuta de o reactie excesiva la senzatiile fizice avute.

P.S. Acesta este o conspectie a site-ului si o traducere libera....asa ca fiti intelegatori, versiunea in engleza o gasiti pe site.
Se pare ca pana la urma noi insine suntem solutia, numai ca trebuie putin de curaj si efort .........Deci te lupta!
Raynaud
Membru

Mesajde candva pe 21 Iun 2008 19:59

am citit si eu site-ul, mai pe sarite ce-i drept. De obicei sar peste ..teleshopping, orice produs ar prezenta. Is satul de ..advertising. Dar ce spune acolo pare intr-adevar tentant. asa, in era asta americana a solutiilor care se gasesc in carti care te invata tot despre tine si relatiile tale cu exteriorul. :) daca stiti la ce ma refer..

Ade, iti recomand sa cumperi cartea si sa incerci Panic away. :) vorbind cat se poate de serios. chiar astept feedback.
candva
Moderator

Mesajde Raynaud pe 01 Iul 2008 15:12

Salutare!
Nu stiu cat de mult va ajuta, dar este bine sa stii cat mai multe.
http://health.yahoo.com/mind-mood/
http://health.yahoo.com/stress-resource ... u1121.html
Raynaud
Membru

Mesajde BlueHazard pe 06 Sep 2008 20:23

Foarte interesanta cartea. Am reusit sa o gasesc pe net, asa ca am sa postez un link pentru download pentru cei interesati:

http://www.filebox.ro/download.php?key= ... cfa6cccdad

Aveti nevoie de WinRAR pentru dezarhivare a continutului si de Adobe Acrobat Reader sau Microsoft Word pentru lectura.
Va urez succes!
BlueHazard
Membru

Re: ATENTIE! NU CAUTATI MINUNI IN EXTERIOR

Mesajde naghidorel pe 22 Oct 2008 08:35

SANGURA MINUNNE SANTETI D-STRA .Nu cautati minuni in exterior,orientati- va catre cei ce sant competenti ,spre a va arata calea cea adevarata ,nu copiati si nu folositi anumite metode care au fost bune ptr altii, ptr ca trebuie sa tineti cont ca fiecare persoana este unica in felul ei chiar daca sufera de aceeasi boala.
Vorbim de bolnavi nu de boli,tratam bolnavul nu boala,asa ca diferitele metode nu se potrivesc decat adaptatae fiecarui pacient deoarece raspunsul la tratament este diferit.
IN ULTIMA INSNTA NU ARE IMPORTANTA IN CE CREDETI CA VA VETI FACE BINE,DAR ASTA E VALABILA NUMAUMAI PTR DV NU SI PTR ALTA PESOANA,
Toti credem in dumnezeu dar fiecare il percepem altfel,si din aceasta cauza cantitativ si calitativ credinta noastra este diferita.
Cam acelasi lucru se intampla si in psihoterapie
Naghi Dorel,afaziolog,psihoterapeut online,logoped, surdolog
naghidorel
Membru

Locaţie: cluj

Mesajde adyalyna pe 11 Noi 2008 16:18

a gasit cineva aceasta carte si in limba romana?????
adyalyna
Membru

Următorul

Înapoi la Chestii teoretice, articole, noutati