Bine ai venit in comunitatea noastra

Introduceti-va restului comunitatii.

Bine ai venit in comunitatea noastra

Mesajde ade pe 12 Noi 2007 21:04

Buna !

In acest forum speram ca veti gasi raspunsuri la multe din intrebarile dumneavoastra. Scopul nostru este de a crea o comunitate in care sa ne ajutam unii pe ceilalti, sa intelegem mai bine si reusim sa trecem peste problemele legate de anxietate. Cu ajutorul dumneavoastra putem face acest lucru.
Speram sa aveti o sedere cat mai placuta pe acest forum.

Echipa anxietate.net
ade
Admin

Re: Bine ai venit in comunitatea noastra

Mesajde Teodora pe 20 Mar 2008 16:18

Bine v-am gasit. Sper sa gasesc aici niste raspunsuri, dar sa ii si incurajez pe cei care sufera de anxietate.
Teodora
Membru

Mesajde adina bucur pe 01 Iul 2008 10:28

SALUT...MA NUMESC BUCUR ADINA, AM 28 DE ANI, SI VREAU SA VA SPUN CA DE 9 LUNI DE ZILE MA LUPT CU O ANXIETATE PUTERNICA GENERALA...AM AVUT NISTE SIMPTOME GROAZNICE( FRICA SA NU INNEBUNESC, ATACURI DE PANICA, GANDURI NEGRE, TEAMA DE MOARTE,SENZATIE DE IREAL, GROAZA, TEAMA SA RAMAN SINGURA IN CASA, ETC...)..SIMTEAM LA UN MOMENTDAT CA NU MAI AM PUTERE SA TREC PESTE TOATE ASTEA SI CA MI-A VENIT SFARSITUL...NU MAI AVEAM CHEF DE NIMIC...AM MERS LA PREOT, LUCRU CARE M-A LINISTIT FOARTE MULT, APOI AM MERS LA UN PSIHOLOG, LUCRU PE CARE IL FAC SI IN MOMENTUL DE FATA. DANSA MI-A PRESCRIS XANAX DE 0,25 , 2 PASTILE PE ZI...IN MOMENTUL DE FATA AM RENUNTAT LA ELE, DE 2 LUNI SI MA SIMT 90 % BINE, DAR TOT TRAIESC CU TEAMA CA ACESTE SIMPTOME SA NU SE MAI INTOARCA...POT SPUNE K AM O FAMILIE MINUNATA, UN PRIETEN CARE MA IUBESTE FOARTE MULT, UN JOB NEMAIPOMENIT ( CARE INTR-ADEVAR NECESITA CAM MULT STRES), IN CONCLUZIE IN-AFARA DE O FAMILIE A MEA NU MI-AR MAI LIPSI NIMIC....AM AVUT IN URMA CU 2 ANI O RELATIE CU UN BAIAT TIMP DE 4 ANI, O RELATIE "BOLNAVA" CUM A NUMIT-O MEDICUL MEU, IN CARE AM SUFERIT ENORM SI IN CARE AM FOST CU NERVII LA PAMANT, NU MAI VB DE SOCURILE PE CARE M-I LE-A FACUT PERSOANA RESPECTIVA IN ULTIMII 3 ANI....PANA LA URMA AM AVUT PUTEREA SA RENUNT LA ACEA RELATIE IAR DUPA 1 AN M-AM TREZIT CU DIAGNOSTICUL ACESTA...MI-AM SCHIMBAT SI LOCUL DE MUNCA, IN SENSUL K ESTE MULT MAI STRESANT SI OBOSITOR CEEA CE FAC ACUM, DAR IMI PLACE FOARTE MULT...CARE A A VUT ACESTE SIMPTOME, VA ROG SA MA INVATATI SI PE MINE CE SA MAI FAC SA SCAO DEFINITIV DE ELE....ASTEPT RASPUNS...MULTA SANATATE LA TOATA LUMEA...
adina bucur
Membru

Mesajde adina bucur pe 01 Iul 2008 10:38

adina bucur scrie:SALUT...MA NUMESC BUCUR ADINA, AM 28 DE ANI, SI VREAU SA VA SPUN CA DE 9 LUNI DE ZILE MA LUPT CU O ANXIETATE PUTERNICA GENERALA...AM AVUT NISTE SIMPTOME GROAZNICE( FRICA SA NU INNEBUNESC, ATACURI DE PANICA, GANDURI NEGRE, TEAMA DE MOARTE,SENZATIE DE IREAL, GROAZA, TEAMA SA RAMAN SINGURA IN CASA, ETC...)..SIMTEAM LA UN MOMENTDAT CA NU MAI AM PUTERE SA TREC PESTE TOATE ASTEA SI CA MI-A VENIT SFARSITUL...NU MAI AVEAM CHEF DE NIMIC...AM MERS LA PREOT, LUCRU CARE M-A LINISTIT FOARTE MULT, APOI AM MERS LA UN PSIHOLOG, LUCRU PE CARE IL FAC SI IN MOMENTUL DE FATA. DANSA MI-A PRESCRIS XANAX DE 0,25 , 2 PASTILE PE ZI...IN MOMENTUL DE FATA AM RENUNTAT LA ELE, DE 2 LUNI SI MA SIMT 90 % BINE, DAR TOT TRAIESC CU TEAMA CA ACESTE SIMPTOME SA NU SE MAI INTOARCA...POT SPUNE K AM O FAMILIE MINUNATA, UN PRIETEN CARE MA IUBESTE FOARTE MULT, UN JOB NEMAIPOMENIT ( CARE INTR-ADEVAR NECESITA CAM MULT STRES), IN CONCLUZIE IN-AFARA DE O FAMILIE A MEA NU MI-AR MAI LIPSI NIMIC....AM AVUT IN URMA CU 2 ANI O RELATIE CU UN BAIAT TIMP DE 4 ANI, O RELATIE "BOLNAVA" CUM A NUMIT-O MEDICUL MEU, IN CARE AM SUFERIT ENORM SI IN CARE AM FOST CU NERVII LA PAMANT, NU MAI VB DE SOCURILE PE CARE M-I LE-A FACUT PERSOANA RESPECTIVA IN ULTIMII 3 ANI....PANA LA URMA AM AVUT PUTEREA SA RENUNT LA ACEA RELATIE IAR DUPA 1 AN M-AM TREZIT CU DIAGNOSTICUL ACESTA...MI-AM SCHIMBAT SI LOCUL DE MUNCA, IN SENSUL K ESTE MULT MAI STRESANT SI OBOSITOR CEEA CE FAC ACUM, DAR IMI PLACE FOARTE MULT...CARE A A VUT ACESTE SIMPTOME, VA ROG SA MA INVATATI SI PE MINE CE SA MAI FAC SA SCAO DEFINITIV DE ELE....ASTEPT RASPUNS...MULTA SANATATE LA TOATA LUMEA...
ADRESA MEA DE MAIL ESTE gust_de_capsuna@yahoo.com
adina bucur
Membru

Mesajde candva pe 02 Iul 2008 19:05

Nu stiu daca exista o metoda simpla de a scapa de starile pe care le ai. Am si eu momente cand mi se pare ca nu o mai pot scoate la capat si nu gasesc nici un sens nici pentru vreo posibila actiune de-a mea dar nu gasesc nici o explicatie exacta, palpabila ( :) ) pentru felul in care ma simt. Ma umplu pana la refuz de o ...lehamite sa zic sau de o lipsa totala de pofta de viata. De obicei imi trec starile astea cel tarziu a doua zi, o data cu trezitul si mersul la serviciu. dar si cand starile sunt mai indaratnice tot nu am ce sa le fac decat sa astept sa treaca de la sine. imi prind bine unele activitati, preocupari de exemplu. dar depinde de situatie.
sa nici nu aud de cineva in momentele alea. :) nu stiu de unde vin si nici cum dispar, starile astea. astept sa treaca si apoi continuu. m-am obisnuit sa convietuiesc cu ele. :)
candva
Moderator

in sfarsit...

Mesajde loreley_song pe 08 Iul 2008 21:07

in sfarsit am curajul sa imi recunosc problemele si caut sa ma informez !desi imi pare rau sa aflu k o multime de persoane se confrunta cu aceste atacuri de panica,ma bucur k nu ma mai simt singura si neinteleasa!sper k ne vom gasii cu totii vindecarea,ekilibrul si bineinteles credinta :D !Bine k v-am gasit!
loreley_song
Membru

Mesajde candva pe 08 Iul 2008 22:53

Bine ai venit! :)
candva
Moderator

Mesajde albaiulia pe 04 Sep 2008 19:05

ma bucur pt toti cei prezenti fiecare cuvant de incurajare este binevenit
si eu sunt ca voi in cautare de retete va salut ela
albaiulia
Membru

Mesajde candva pe 04 Sep 2008 19:49

Bine ai venit, albaiulia :)
Cand o sa simti nevoia, sa ne povestesti framantarile tale. Poate o sa te ajute. Daca nu sfaturile, macar faptul de a te descarca.
candva
Moderator

Înapoi la Bun venit