Bunica cuplată cu un tânăr de 19 ani a rămas însărcinată

Bunica cuplată cu un tânăr de 19 ani a rămas însărcinată

Femeia cerută în căsătorie de tânărul de 19 ani așteaptă un copil. Imaginea cu cei doi a făcut furori în mediul online.
Giuseppe D'Anna, au devenit foarte cunoscuți în mediul online după ce și-au făcut relația
publică. Cei doi au postat imagini în timp ce se sărutau.
Ulterior, bătrâna a fost cerută în căsătorie de italianul cu 57 de ani mai mic decât ea. Cuplul se iubește nebunește, iar acum așteaptă și un copil.
Imaginile cu celebrul cuplu au strâns milioane de aprecieri și de comentarii.
Femeia de 79 de ani este îndrăgostită până peste cap de tânărul de 19 ani. El a cerut-o în căsătorie, iar clipurile
au devenit virale pe rețelele de socializare. Cei doi au anunțat că așteaptă un copil acum.

Bunica și iubitul ei așteaptă un copil

Milina Gatta a postat pe TikTok un videoclip în care Giuseppe D'Anna îi ținea mâna pe abdomen, ca un cuplu fericit. În ultima postare, cei doi au anunțat că ar aștepta un bebeluș. Internauții au reacționat, iar imaginile au strâns milioane de vizualizări, dar și comentarii
Totuși se pare că totul pare a fi doar o confuzie. Majoritatea internauților credeau că cei doi formează un cuplu, însă realitatea este alta. Tânărul de 19 ani este
nepotul femeii. Giuseppe D'Anna susține că a postat videoclipul în care o săruta pe bunica lui pentru a arăta iubirea pe care o are față de ea.

„Am postat primul videoclip pentru a explica dragostea pe care o am pentru bunica mea. Locuim împreună, ea este văduvă și încerc să îi ofer toată afecțiunea. Acel sărut pe care ni l-am dat unul altuia este, de fapt, un semn de afecțiune. La noi nu e ceva deosebit, sărutul pe buze este folosit între rude, nimic mai mult. Nu mă așteptam la asemenea reacții. Apoi am continuat gluma și am postat așa zisa logodnă dintre mine și bunica mea. De obicei, videoclipurile noastre se opreau la 2 milioane de vizualizări, dar acel videoclip a depășit 43 de milioane de vizualizări, imediat a devenit imediat viral”, a spus Giuseppe D'Anna.

Giuseppe D'Anna a povestit cât de fericită a fost bunica lui în momentul în care a aflat că

jumătate din Italia o cunoștea. Iată că imaginile s-au răspândit repede, iar acum este recunoscută și în alte țări. Cei doi ar face videoclipurile respective din distracție.

„Bunica nici nu a crezut la început. Îi era greu să creadă că un videoclip făcut pentru distracție poate fi văzut de zeci de milioane de oameni. Pentru a o face să înțeleagă, i-am spus că aproape jumătate din Italia ne-a văzut. Bunica a fost fericită, dar s-a și întristat de această neînțelegere și de faptul că, în ciuda încercărilor mele, nu am reușit să explicăm că nu suntem cu adevărat logodiți”, a mărturisit

tânărul.

Bătrâna este modernă și deschisă, astfel că acceptă ideile nepotului ei atunci când vine vorba de videoclipurile postate pe internet.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Din păcate încheiem seara cu o veste tristă

ULTIMA ORAVeste Soc In Showbiz! Este Vorba Despre Indragitul Radu Pietreanu

Anamaria Prodan a împărțit pumni și picioare unui TikToker cunoscut. De la ce a pornit totul