Culiță Sterp și-a luat bagajul și a plecat de acasă. Imaginile apărute care au uimit fanii

Culiță Sterp și-a luat bagajul și a plecat de acasă. Imaginile apărute care
au uimit fanii

Culiță Sterp a fost condus de către partenera lui de viață și de Milan, fiul pe care îl are împreună cu aceas

Culiță Sterp și-a făcut bagajul și a hotărât să plece de acasă, iar imaginile din respectivele ipostaze au ajuns în mediul online. În lacrimi, cântărețul a părăsit locuința în care a stat în ultimii ani.

Culiță Sterp și-a luat bagajul și a plecat de acasă

În data de 1 Decembrie, Culiță Sterp a scos o piesă dedicată tuturor românilor plecați în afară, pentru un trai mai bun și liniștit.

Cântărețul a atins toate punctele care trebuiau atinse, și a cântat despre cele mai dificile părți ale acestui sacrificiu. La puțin timp de la lansarea melodiei, aceasta a strâns, deja, zeci de mii de vizualizări, sute de comentarii, iar admiratorii au vorbit despre propria experiență și despre propriile probleme pe care le au din cauza faptului că se află departe de familie.

„La mulți ani România, la mulți ani români de pretutindeni! Melodia asta este pentru voi! Pentru cei care munciți pentru familia voastră și pentru cei dragi,

departe de casă! Știu că nu este deloc ușor si chiar daca unii din voi o duceți mai bine decât in România, știu că o parte din sufletul vostru a rămas aici! Vă iubim si suntem cu sufletul alături de voi, de aici de ACASĂ! ”, a fost mesajul transmis de Culiță Sterp, imediat ce a scos piesa.

Culiță Sterp a avut alcoolemie mare în noaptea accidentului rutier


Acum două săptămâni, Culiță Sterp a cauzat un accident auto, în Cluj-Napoca, în timp ce se întorcea acasă de la o filmare. Astfel, în urma analizelor efectuate, s-a arătat faptul că acesta avea o alcoolemie de 0,70 grame/litru alcool pur în aerul expirat. În urmă cu doar câteva zile, Institutul de Medicină Legală a reluat analizele și s-a găsit că, de fapt, alcoolemia lui Culiță Sterp era de 0,89 grame. Cântărețul a fost testat după ce a fost găsit ascunzându-se într-o toaletă ecologică, în timp ce era căutat de oamenii legii.

Totodată, cu o săptămâna în urmă, Culiță Sterp a ajuns, din nou, în sala de judecată, după ce a fost acuzat că, în noaptea tragicului accident, se afla și sub influența substanțelor interzise. În acel moment, artistul a avut un comportament care a stârnit furia internauților, deoarece acesta a ironizat un

jurnalist, declarând: „Nevastă-ta mai întreabă de mine?”. În prezent, Culiță Sterp se află sub control judiciar pentru 60 de zile și nu are dreptul de a părăsi teritoriul țării. Așadar, artistul a fost nevoit să își anuleze mai multe concerte pe care le avea programate peste hotare.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Din păcate încheiem seara cu o veste tristă

ULTIMA ORAVeste Soc In Showbiz! Este Vorba Despre Indragitul Radu Pietreanu

Anamaria Prodan a împărțit pumni și picioare unui TikToker cunoscut. De la ce a pornit totul