Povestea emoționantă a unui copil care-și vizitează mama moartă pentru a-i arăta notele obținute la școală

Povestea emoționantă a unui copil care-și vizitează mama moartă pentru a-i arăta notele obținute la școală

Un băiețel își vizitează mama decedată, la cimitir, pentru a-i arăta notele. Copilul a fost surprins singur la mormântul mamei sale. Imaginile emoționante au stârnit mii de reacții în rândul internauților.

Imaginile cu băiatul în timp ce o vizitează pe femeia care i-a dat viață, la cimitir, pentru a-i

arăta notele, a emoționat mii de utilizatori ai rețelelor de socializare.

Conform presei internaționale precum Semana, El Universal și Noticias Caracol, acest moment emoționant a avut loc în Ecuador, iar clipul a fost publicat pe 4 iunie.

Cu toate acestea, a devenit viral în ultimele ore, ca parte a sărbătoririi Zilei Morților. În clip, despre care nu se știe în ce cimitir a fost înregistrat, se vede cum băiatul a ajuns acolo unde este îngropat trupul mamei sale și a adus un buchet de flori pentru a împodobi mormântul și, câteva minute mai târziu, a scos geanta care purtat în spate,

să scoată niște hârtii care corespund cu notele sale școlare.

Minorul se întinde o vreme în fața mormântului mamei sale până adoarme și este trezit de un bărbat pentru a părăsi locul.

Imediat, copilul îmbrățișează mormântul de rămas bun, apoi pleacă trist din cimitir. Imaginile cu minorul au devenit imediat apreciate pe Instagram, TikTok, Facebook și YouTube, unde utilizatorii au vorbit despre actorie și despre dragostea pe care copilul o are pentru răposata sa mamă.

Nu mai este, dar cu siguranță i-a dat dragoste și exemple bune acestui băiețel frumos care va deveni un om grozav, vă rog Domnului să aibă grijă de el”, „Persoana care a abordat copilul chiar are o inimă bună, Mai mulți oameni

!ca el te rog!”, „Înveselește-te campioană, oriunde ai fi ea va merge, din ceruri va avea grijă de tine”, sunt câteva dintre comentariile care pot fi citite în publicație.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Din păcate încheiem seara cu o veste tristă

ULTIMA ORAVeste Soc In Showbiz! Este Vorba Despre Indragitul Radu Pietreanu

Anamaria Prodan a împărțit pumni și picioare unui TikToker cunoscut. De la ce a pornit totul