Scandal uriaș după finala emisiunii ”Chefi la cuțite”. Acuzații grele…

Scandal
uriaș după finala emisiunii
”Chefi la cuțite”. Acuzații grele…

Fanii Chefi la Cuțite sunt revoltați de atitudinea pe care Oxy a avut-o în finală. Internauții au criticat-o dur pe fosta

concurentă.După finala Chefi la Cuțite, fanii s-au enervat din cauza faptului că Oxy a avut o atitudine neașteptată. Internauții sunt convinși că fosta concurentă a încercat să-și saboteze colega, Raluca Todea, care a ajuns în marea finală.

Fanii Chefi la Cuțite, revoltați de atitudinea lui Oxy din finală

Roxana Crudu, cunoscută ca Oxy, a fost eliminată înainte de marea finală, însă a fost prezentă în ediția de aseară pentru a-și ajuta colega, Raluca Todea.

Cele două și-au spus cuvinte dure în platoul emisiunii culinare de la Antena 1. Finalista s-a luat de fosta ei coechipieră, căreia i-a spus că nu a gătit bine un sos.

Mai mult, Oxy a făcut câteva greșeli, lucru care i-a revoltat pe mulți dintre fanii show-ului. Mulți sunt convinși că a greșit intenționat și că este invidioasă că nu a ajuns în finală.

Mulți cred că Oxy a încercat să-și saboteze colega în finală și de aceea ar fi făcut atâtea greșeli. Aceasta a postat o fotografie pe contul pe

Instagram, iar utilizatorii cu comentat în număr mare, fiind dezamăgiți de ceea ce au văzut în ediția de joi seară.

Chiar și exceptând asta, faptul că singurul moment ți s-a simțit prezența a fost atunci cînd chef Dumitrescu a venit arată că ai vrut doar să te dai în spectacol, nu să îți ajuți colega…”, este unul dintre comentariile lăsate de un internaut la fotografia postată de Oxy pe Instagram.

“Și să te tot lipsești de cei ca tine. Toate live-urile alea în care vorbeai rahaturi, dar a văzut și restul lumii cum ești de fapt. Manipulatoare, falsă, invidioasă și rea.”, a mai scris cineva

De altfel, și Dan Manciu, fostul concurent al lui Florin Dumitrescu, a observat greșelile lui Oxy din finală.

Și el a fost convins că Roxana a încercat să-și saboteze colega.

“Ești un om rău, invidios”

Internauții cunosc povestea de viață a fostei concurente și consideră că este un bucătar foarte bun, însă atitudinea ei din finală a fost dezamăgitoare pentru cei de acasă.

“Ce dezamăgire Oxi. Am crezut ca ți-ai depășit condiția de copil abandonat. Mă opresc aici. Sper să fii bine, dar ai pierdut respectul oamenilor.”

Ești un om rău, invidios, trăiești pe principiul daca eu nu am sa nu aibă nici altul, ți se citește pe față răutatea si invidia.”, au mai scris alți

utilizatori la postarea fostei concurente.

În timp ce pentru unii a fost un șoc să vadă atitudinea lui Oxy, alții au spus că au știut încă de la început cum este, de fapt.

“Ai pierdut efectiv tot respectul tuturor!!!!!/ O golancă invidioasă și perfidă!/ Ești o mare dezamăgire, păcat./ A văzut o țara întreaga ce om de nimic ești.”, sunt alte comentarii lăsate de internauții revoltați de atitudinea Roxanei.

Raluca Todea,

Adrian Stroe și Florica Boboi au ajuns în finala Chefi la Cuțite. Aceasta din urmă a câștigat marele premiu de 30.000 de euro și a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea,.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Din păcate încheiem seara cu o veste tristă

ULTIMA ORAVeste Soc In Showbiz! Este Vorba Despre Indragitul Radu Pietreanu

Anamaria Prodan a împărțit pumni și picioare unui TikToker cunoscut. De la ce a pornit totul