Un apartament și mii de donații pentru măturătorul de la serbare

Un apartament și mii de donații pentru măturătorul de la serbare

Un apartament și mii de donații pentru măturătorul de la serbare.

Povestea unui tată a făcut înconjurul internetului şi a emoţionat mii de oameni. Marius a mers la serbarea fetiţei lui cu probleme de sănătate, dar nu a îndrăznit să intre în clasă pentru că i-a fost ruşine de cum era îmbrăcat, în hainele de lucrător la salubritate. În nici 24 de ore, două jurnaliste Observator au spus „ajut eu”,

l-au găsit şi povestea a fost înscrisă şi pe site-ul ajuteu.ro.

Becurile smart si beneficiile lor

În timp record s-au împlinit visuri. Azi, familia lui a avut parte de mai multe surprize: la copii a venit Moş Crăciun, iar tatăl a primit un tort de ziua lui. Dacă doriţi să ajutaţi familia lui Marius, puteţi sprijini pe site-ul ajuteu.ro.

Pentru Marius, fiecare zi e la fel. O luptă pentru a pune celor şase copii pâine pe masă. Din salariul de măturător, abia îi ajung banii de chirie.

Marius Leţu: Asta mi-e singura posibilitate să pot să am şi eu patru pereţi ai mei. Cu totul, plătesc 2.000 aproape, fiind iarnă. Foarte greu, foarte greu. Vă spun sincer, ne mai ajută toţi vecinii de pe strada asta.

O imagine a frânt inimile a mii de oameni. La serbarea de Crăciun a fetiţei lui cu nevoi speciale, bărbatul nu a îndrăznit să intre în clasă. I-a fost ruşine de hainele de gunoier şi de privirea colegilor fiicei sale. A stat la uşă să-şi asculte copilul cum recită pentru Moş Crăciun.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Din păcate încheiem seara cu o veste tristă

ULTIMA ORAVeste Soc In Showbiz! Este Vorba Despre Indragitul Radu Pietreanu

Anamaria Prodan a împărțit pumni și picioare unui TikToker cunoscut. De la ce a pornit totul