Anamaria Prodan a împărțit pumni și picioare unui TikToker cunoscut. De la ce a pornit totul

Anamaria Prodan a împărțit pumni și picioare unui TikToker cunoscut. De la ce a pornit totul

Anamaria Prodan ajunge din nou în atenția fanilor în mediul online! Sexy impresara i-a împărțit pumni și picioare unui cunoscut TikToker. Imaginile de senzație cu vedeta au fost publicate chiar de bărbat. De la ce a pornit totul.

Nu este pentru nimeni un secret faptul Anamaria Prodan are mulți fani, iar imaginile în care apare ajung mai mereu virale. Sexy impresara este tot mai prezentă în mediul online, iar de data aceasta, un cunoscut TikToker a postat pe Instagram un videoclip în care vedeta îi împărțea pumni și picioare.

Valentin Caprariu a postat pe Instagram un videoclip făcut de amuzament alături de Anamaria Prodan. Impresara i-a împărțit cunoscutului TikToker câteva picioare și pumni, după ce s-au „bătut” cu bulgări de zăpadă.

Vedeta, despre regrete

Impresara a dezvăluit, în exclusivitate pentru Xtra Night Show, că nu are regrete. Anamaria Prodan este o femeie puternică și a luptat mereu pentru copiii ei cu care se mândrește. Vedeta a mai mărturisit că are în plan un proiect prin care să facă un film despre viața ei.

„Mă simt un om împlinit. Sunt mândră de copiii mei, sunt fericită că-i am lângă mine. Aștept să-mi cresc nepoții, să-i văd la casele lor. Visul vieții mele este să-mi duc nepoții peste tot, să-i plimb prin toată lumea”, a mărturisit Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Blondina nu numai că se bucură de mult succes, ci are o relație foarte apropiată cu fetele și băiatul ei. Sexy impresare susținea în urmă cu ceva timp că vrea să devină bunică.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Din păcate încheiem seara cu o veste tristă

ULTIMA ORAVeste Soc In Showbiz! Este Vorba Despre Indragitul Radu Pietreanu