Fotografie emoționantă cu fiica preotului Nicolae Dima, după ce a ieșit din comă. Ecaterina a făcut primii pași de una singură: „Cel mai fericit tătic din lume”

Fotografie emoționantă cu fiica preotului
Nicolae Dima, după ce a ieșit din comă.
Ecaterina a făcut primii pași de una singură: „Cel mai fericit tătic din lume”

Facebook cu Ecaterina și tatăl ei, care a adunat de îndată mii de aprecieri.

„Cel mai fericit tătic din lume!!! Fratele meu, Părintele Nicu Dima, omul care a stat non-stop cu Ecaterina și care, împreună cu dna Cătălina, au devenit cei mai dedicați

TERAPEUȚI! Aveți în această fotografie cea mai frumoasă imagine a minunii-Ecaterina! În schimbul de priviri dintre tată-fiică, se află miracolul: dinspre Părintele Nicu pleacă forța credinței și dinspre Ecaterina pleacă voința puternică ce pune în mișcare trupușorul ei atât de încercat!

Sigur că va fi nevoie de încă multe eforturi până la vindecarea ei completă. Însă minunea cea mai mare s-a produs deja! Acest copil este în viață și aduce multă bucurie atât familiei ei, cât și nouă tuturor, celor ce ne-am rugat pentru ea!” , au fost cuvintele preotului Vasile Ioana.

Ecaterina are de parcurs un drum lung de recuperare

În ultima fotografie postată pe rețelele de socializare, Ecaterina este vizibil slăbită, însă familia poate răsufla ușurată, căci ce a fost mai greu a trecut.

Cu toate acestea, în continuare, adolescenta de 12 ani are de parcurs un drum lung de recuperare, lucru pe care îl preciza și tatăl ei în urmă cu aproape 2 luni.

„Multe sunt ședințele de terapie sunt dureroase, vorbim de durere fizică, iar Ecaterina le suportă cu greu. O încurajăm, o ținem în brațe mult, îi spunem mereu că ne impresionează prin curajul ei. De multe ori nu vrea să fie ajutată, ci se încăpățânează să facă o anumită mișcare prin propriile forțe. Și încearcă până reușește. O recunoaștem, așa este ea întotdeauna. E complicat să le calculăm pe toate. Am achitat, cu ajutorul unor

prieteni, 91 de mii de euro pentru o parte din cheltuielile generate de spitalizare, pentru primele trei luni.

Vor mai fi și alte cheltuieli, ne așteptăm la asta. În plus, cele trei luni nu vor fi de ajuns pentru recuperare, ci va fi nevoie de încă alte trei luni, din estimările pe care le putem face acum. Suntem

adânc recunoscători tuturor celor care ne-au ajutat și ne ajută în continuare prin donațiile lor.

Indiferent de condiția financiară personală, știu că ați fost impresionați de lupta pentru viață a copilei noastre, de zbuciumul nostru de părinți îndurerați și neputincioși. Dacă veți putea sprijini campania noastră cu orice sumă, dați o scânteie de viață copilului nostru. Aveți încredere că suma dăruită pentru Ecaterina va avea o întrebuințare eficientă.”, a dezvăluit tatăl Ecaterinei pentru Asociația „Salvează o Inimă”, în urmă cu aproape 2 luni.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Din păcate încheiem seara cu o veste tristă

ULTIMA ORAVeste Soc In Showbiz! Este Vorba Despre Indragitul Radu Pietreanu

Anamaria Prodan a împărțit pumni și picioare unui TikToker cunoscut. De la ce a pornit totul